• Ελληνικά
  • English

Υποδομές και Επενδύσεις

H Diginet στην πολυετή πορεία της, ακολούθησε μία σταθερή, μακροπρόθεσμη στρατηγική επενδύσεων βελτιώνοντας τόσο την παραγωγικότητά της όσο και την υλικοτεχνική της υποδομή. Το σύνολο των επενδύσεων που υλοποιεί η εταιρεία είναι κρίσιμης σημασίας, καθώς στηρίζουν την υλοποίηση των στρατηγικών επιλογών της για ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων και υπηρεσιών, εξυπηρετούν τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της προς όφελος των συνεργατών της, ενώ ενισχύουν την τεχνογνωσία της διατηρώντας τη στην κορυφή των εταιριών του κλάδου.

 

Σήμερα η DIGINET:

- Διαθέτει ιδιόκτητες σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις γραφείων και αποθήκης στο κέντρο γεωγραφικά της Θεσσαλίας όσο και της Ελλάδος.

 

 

- Διαθέτει γραφείο Αθηνών μέσω του οποίου υποστηρίζει τους συνεργάτες της αγοράς της Αττικής

 

 

 - Αναπτύσσει μια Business to Business πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για την εξυπηρέτηση των συνεργατών της, μέσω της οποίας θα έχουνε πρόσβαση σε προϊόντα και ανταλλακτικά για το σύνολο των προϊόντων που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά.

 

 

- Παράλληλα η Business to Business εφαρμογή ηλεκτρονικής παραγγελειοληψίας και ενημέρωσης, εμπλουτίζεται με Τεχνικές Πληροφορίες, Software tools και Marketing Assets προς ενδυνάμωση των συνεργατών και πρόσβαση 24/7 .

 

 

- Έχει επενδύσει σε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο επισκευών, με εξελιγμένα συστήματα παρακολούθησης των διαδικασιών ενω επενδύει συστηματικά στην αναβάθμιση του τεχνικού στελεγχιακού δυναμικού της με παρακολουθήσεις εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Οι Συνεργάτες μας