• Ελληνικά
 • English

Οι Διεθνείς Συνεργασίες της DIGINET

Η DIGINET έχει επενδύσει σε σημαντικές διεθνείς συνεργασίες με ανγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού και την αντιπροσώπευσή τους στην ελληνική αγορά. Η βασική αρχή της εταιρείας για συνεργασία είναι η αξιοπιστία, η άριστη τεχνογνωσία και η μεγάλη εμπειρία στο χώρο δραστηριοποίησης των συνεργατών-προμηθευτών.

 

 

 

AQ GROUP (CARAT ELECTRONICS)

Η CARAT ELECTRONICS, η οποία ανήκει από το 2013 στον σουηδικό κολοσσό AQ GROUP, είναι έμπειρος κατασκευαστής ηλεκτρονικών συσκευών και πλαστικών από το 1993, και έχει μετονομαστεί σε AQ Plastronic.

Το 2013 ήταν χρονιά πλήρους αναβάθμισης του εργοστασίου. H SMD γραμμή παραγωγής πλακετών εξοπλίστηκε με την τελευταία λέξη τη τεχνολογίας από τη SAMSUNG, ενώ η γραμμή παραγωγής πλαστικών εφοδιάστηκε με υπερσύγχρονες moulding devices της ENGEL. Ακόμη, έγινε επέκταση του εργοστασίου με νέες κτηριακές υποδομές και εκσυγχρονισμό των είδη υπαρχόντων. Τέλος, η AQ Plastronic όχι μόνο ανανέωσε τις είδη υπάρχουσες διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας που κατείχε αλλά πιστοποιήθηκε με κάποιες επιπλέον. 

 • ISO 9001 - 2008
 • ISO 14001 - 2004
 • BS OHSAS 18001 - 2007

Σήμερα είναι προμηθευτής, σε ΟΕΜ πλακέτες, ηλεκτρονικές συσκευές και πλαστικά, πασίγνωστων πολυεθνικών κολοσσών.

 

QUORION Data Systems GmbH

Η QUORION Data Systems GmbH είναι αποκλειστικά κατασσκευαστής ταμειακών μηχανών και ταμειακών συστημάτων από το 1998. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας όπως και η μονάδα παραγωγής βρίσκονται στο Έρφουρτ της Γερμανίας ενώ έχει γραφεία και στην Αμερική. Η QUORION προσφέρει τα προϊόντα της παγκοσμίως και έχει επιλεγμένους αντιπροσώπους σε 78 χώρες.

 

 

CUSTOM Spa

Η CUSTOM Spa είναι ιταλική εταιρεία της οποίας η δραστηριότητα ξεκινάει το 1992. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στην Πάρμα της Ιταλίας ενώ έχει δικά της γραφεία σε 27 χώρες παγκοσμίως.

Η CUSTOM Spa δραστηριοποιείται στο χώρο των ταμειακών συστημάτων, της επικοινωνίας και των λύσεων εκτύπωσης. Πιο συγκεκριμένα έχε μια γκάμα προϊόντων τα οποία είναι:

- Ταμειακές Μηχανές

- Οθόνες Η/Υ POS

- Θερμικοί Εκτυπωτές

- Βιομηχανικοί Εκτυπωτές

 

ZEBRA

H ZEBRA ιδρύθηκε το 1969 στο Ίλινοϊς της Αμερικής. Έκτοτε δραστηριοποιείται παράγοντας πληθώρα συσκευών στους κλάδους της εκτύπωσης, της επικοινωνίας, της ανάγνωσης, και της διασύνδεσης. Στις 27 Οκτωβρίου 2014 η ZEBRA εξαγόρασε το κομμάτι Business Solutions της MOTOROLA και τα γνωστά Barcode Scanners MOTOROLA και SYMBOL κυκλοφορούνε σταδιακά υπο το brand ZEBRA.

Πιο συγκεκριμένα τα προϊόντα της περιλαμβάνουν: Εκτυπωτές Αποδείξεων - Ετικέτας - Barcode - Πλαστικών Καρτών - RFID, Βιομηχανικούς Εκτυπωτές, Τερματικές Συσκευές, τεράστια ποικιλία σε Barcode Scanners για κάθε χρήση, Wireless Routers, Κεραίες και Αναμεταδότες, προϊόντα λογισμικού και Περικάρπια για πληθώρα χρήσεων.

Η ZEBRA έχει διεθνή παρουσία και κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς Barcode Scanner και Εκτυπωτών Ετικέτας παγκοσμίως.

 

ΤΕΜ Electronic

H TEM Electronic ιδρύθηκε το 1995 και είναι κορυφαίος κατασκευαστής σε Ηλεκτρονικούς Ζυγούς, Πλατφόρμες και Ενδείκτες.  Η τεράστια γκάμα της εντυπωσιάζει, το έυρος ζύγισης που καλύπτουν τα προϊόντα της είναι από 1 μικρογραμμάριο έως και 20 τόνους ενώ υπάρχει τεράστια ποικιλία σε μεγέθη, χαρακτηριστικά και τύπους ζυγών.

Ζυγοί Βάρους, Ζυγοί Υπολογισμού Τιμής, Ζυγοί Ετικέτας και Αποδείξεων καθώς επίσης και εξειδικευμένα Συστήματα Ζύγισης και Ογκομέτρησης όλα σχεδιάζονται εσωτερικά από το έμπειρο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της ΤΕΜ. Απασχολώντας περισσότερους από 20 μηχανικούς και 150 εργαζομένους η ΤΕΜ είναι ηγέτης στον κλάδο δραστηριότητάς της με δυναμικότητα παραγωγής 100.000 ζυγούς ετησίως.

Η ΤΕΜ είναι πιστοποιημένη κατα:

 • ISO 9001 Πιστοποίηση Ποιότητας
 • ISO 14001 Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
 • ISO 13485 Πιστοποίηση Ιατρικού Εξοπλισμού
 • EU Quality System Certificates
 • EU Type Approvals

Σήμερα δραστηριοποιείται σε 30 χώρες, Ευρώπη, Αμερική, Ρωσία και Αφρική. Με στόχο την ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών της, και υπο το βάρος της ευθύνης στο να είναι ο ηγέτης της αγοράς η ΤΕΜ συνεχίζει να προσφέρει προσιτά προϊόντα και αξεπέραστη ποιότητα.

 

 

Daisy Tech

Η Daisy Tech διαθέτει μία από τις πιο έμπειρες και εξειδικευμένες ομάδες σχεδιαστών στη Βουλγαρία. Η ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας διασφαλίζεται από τα πρότυπα:

 • ISO 9001
 • ISO 14001
 • OHSAS 18001 .

 τα οποία ακολουθούνται αυστηρά.

Η Daisy Tech δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα συστήματα διαχείρισης φορολογικών συστημάτων εγκρίνονται στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και τη Νότια Αμερική και βοηθούν με επιτυχία τις φορολογικές αρχές να αυξήσουν τη συλλογή των εσόδων τους.

 

ELICOM

ELICOM Electronics

Η Elicom Electronic είναι μια διαπιστευμένη εταιρεία ISO 9001: 2015 η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα λιανικών και βιομηχανικών λύσεων μέτρησης βάρους, εκτυπωτών ετικετών και φορολογικών συσκευών. Υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και προσφέροντας υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας.

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, καταφέρνει να αποκτήσει την τεχνογνωσία για να κατασκευάσει και να παράγει προϊόντα εξαιρετικής αξίας που της επέτρεπουν να διευρύνει το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο πελατών που έχουν σήμερα.

Με έδρα τη βορειοανατολική Βουλγαρία, η οποία είναι στρατηγική τοποθεσία για εξαγωγή σε όλη την ΕΕ και την Ανατολική Ευρώπη, έχουν τη φιλοδοξία να επεκτείνουν περαιτέρω τις αγορές τους.

Οι Συνεργάτες μας