• Ελληνικά
  • English

Γεωργία Ρίζου

Αθήνα, Αττική

Από τον προμηθευτή σου θες να μπορείς να τον βρίσκεις κάθε μέρα πρωϊ - βράδυ. Στη DIGINET βρήκα την φιλική, καθημερινή, αδιάλειπτη υποστήριξή που χρειάζομαι για να κρατώ τους πελάτες μου ικανοποιημένους.


Γιάννης Γκουντούρας

Λάρισα, Θεσσαλία

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες είναι κάτι που προτιμώ σαν επαγγελματίας και γι'αυτό δίνω μεγάλη προσοχή όταν διαλέγω προμηθευτές. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να μιλήσεις στον προμηθευτή σου και από την άλλη πλευρά να βρίσκεις έμπρακτη ανταπόκριση. Συγχαρητήρια στην ομάδα της DIGINET. Συνεχίστε έτσι!! 


Μάνος Μεταράκης

Ηράκλειο, Κρήτη

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ευχαριστώ δημόσια τη DIGINET για το συνεχή αγώνα που δίνουμε μαζί. Κάθε φορά με κάτι νέο, με κάτι καινοτομικό και πάντα στις εξελίξεις του κλάδου μπορώ και προσφέρω στην αγορά προϊόντα οικονομικά, αξιόπιστα και καινοτομικά.


Νίκος Φωτιάδης

Ξάνθη, Μακεδονία

Μετά από μια σταδιοδρομία 20 και πλέον χρόνων στη Λιανική Ταμειακών Μηχανών έχω επιλέξει τη Diginet για τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν καθημερινά στις απαιτήσεις και τις ανάγκες που έχει η επιχείρησή μου και κατ'επέκταση στις απαιτήσεις και της ανάγκες της αγοράς.


Παναγιώτης Καρώνης

Αθήνα, Αττική

Το πιο σημαντικό σε μια επαγγελματική συνεργασία είναι η επικοινωνία. Στη DIGINET μπορώ να βρω εύκολα και ανα πάσα στιγμή τον Αποστόλη, τον Θάνο ή τον Χρυσόστομο. Όχι τον Υπεύθυνο Τεχνικού Τμήματος ή τους ιδιοκτήτες. Έτσι ξέρω οτι έχω συνεργάτες και ο αγώνας είναι κοινός.


Σωτήρης Ζησόπουλος

Πάτρα, Πελοπόννησος

Χαίρομαι που συνεργάζομαι με την ομάδα της DIGINET. Τα προϊόντα είναι ποιοτικά, οι τιμές είναι πολύ καλές και η εξυπηρέτηση άψογη! Το κυριότερο όμως είναι οτι είναι μια δεμένη ομάδα, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και όχι μια εταιρία πολυάριθμου προσωπικού όπου δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά.


Κωνσταντίνος Δέδες

Χώρα, Κέρκυρα

Στη DIGINET τιμολογούνε τις καθημερινές μέχρι τις 20:00 και το Σάββατο μέχρι τις 13:30. Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω στο ξεκίνημα της συνεργασίας μας. Το απέδειξαν όμως στην πράξη κι έτσι χάρη στην ευελιξία τους κερδίζω χρόνο και πωλήσεις.


Γιώργος Σταβαράκης

Χώρα, Ρόδος

Αυτό που εκτιμώ στην DIGINET είναι η προσήλωσή τους στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Μετά από τόσα χρόνια στο πεζοδρόμιο έχω μάθει πως ο προμηθευτής φαίνεται στα δύσκολα. Πάντα θα υπάρχουνε προβλήματα και γι' αυτό κάνουνε το ανθρωπίνως δυνατόν έτσι ώστε να ξέρω ένα πράγμα. Μαζί τους έχω τη σιγουριά πως όταν τους χρειαστώ θα είναι εκεί. Μαζί τους ξέρω πως ποτέ δε θα βρεθώ εκτεθιμένος!


Κατερίνα Παπαδάτου

Θεσσαλονίκη, Μακεδονία

Με τη DIGINET μας συνδέει μια δεκαετής συνεργασία. CARAT LEADER και τώρα πια AQ LEADER είναι το Best Seller της οικογενειακής επιχείρησής μας. Απίστευτη μηχανή! Αχτύπητος συνδυασμός ποιότητας και τιμής. Αθάνατη κυριολεκτικά! Μπράβο!


Οι Συνεργάτες μας