• Ελληνικά
  • English

Οι 3 θεμελιώδεις αρχές της εταιρίας που τη διαφοροποιούν από άλλες του χώρου:


- Ποιοτικά Επώνυμα Προϊόντα και υπηρεσίες


Αισθανθείτε τη διαφορά.


Η Diginet είναι περήφανη για τα υψηλής ποιότητας, επώνυμα προϊόντα της και το άρτια εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό που είναι πάντα δίπλα σας να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Μέσα στη μεγάλη αφθονία προϊόντων πολύ χαμηλού κόστους αμφιβόλου ποιότητας, τα υψηλής ποιότητας προδιαγραφών προϊόντα σε προσιτή τιμή παραμένουν οι "νικητές του παιχνιδιού". Μας το επιβεβαιώνουν καθημερινά οι συνεργάτες μας, που επιβεβαιώνονται με τη σειρά τους από τους δικούς τους πελάτες και χρήστες των προϊόντων.


- Ευελιξία


Αποκτήστε αυτό που επιθυμείτε.

Σήμερα το "μεγάλο ψάρι" δεν "τρώει το μικρό". Είναι η ευελιξία που "χτυπάει" τους δυσκίνητους. Η Diginet έχει ιδιαίτερες δυνατότητες προσαρμογής στις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις της αγοράς που δραστηριοποιείστε, τόσο σε καινοτόμα προϊόντα όσο και σε παροχή υπηρεσιών.
Η σύγκλιση που υπάρχει σήμερα στους κλάδους των Ταμειακών Συστημάτων - Πληροφορικής - Επικοινωνιών απαιτεί σωστή πληροφόρηση, εκπαίδευση και μετάδοση της γνώσης. Λαμβάνοντας υπ'όψιν οτι οι ανάγκες τις αγοράς που δραστηριοποιείστε αλλάζουνε από τη μια στιγμή στην άλλη, μαζί μας παραμένετε πάντα στη γραμμή εκίνησης για ευκαιρίες και προστατευμένος από τις απρόσμενες αλλαγές της αγοράς.


- Ταχεία Παράδοση και Υψηλό ROI


Παραλάβετε τις παραγγελίες σας άμεσα.

Έχουμε τη δυνατότητα να λαβουμε, να εξυπηρετήσουμε και να παραδώσουμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από μικρές μέχρι μεγάλες παραγγελίες, με πολλές λεπτομέρειες και ιδιαιτερότητες, όλες τις ώρες της ημέρας. Έτσι είστε σίγουρος οτι οι εποχές όπου έπρεπε να έχετε στοκ στην αποθήκη έχουνε περάσει ανεπιστρεπτί.

Οι Συνεργάτες μας