• Ελληνικά
  • English

"Tech Tour" / Athens 2023

17, Μάιος 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το “Tech tour 2023”, η ενημερωτική συνάντηση που συνδιοργάνωσε η εταιρεία μας σε συνεργασία με τον κορυφαίο προμηθευτή μας Custom, την Πέμπτη 11 Μαΐου στο ξενοδοχείο Athens Mariott, με τη συμμετοχή μεγάλου πλήθους συνεργατών.

Στην συνάντηση παρουσιάστηκε μεγάλο μέρος της προϊοντικής μας γκάμας, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν και να πειραματιστούν με τα περισσότερα προϊόντα μας live, αλλά και να συζητήσουν μαζί μας για τις λύσεις που μπορούν να προσφέρουν με αυτά. Ακολούθησαν παρουσιάσεις από εκπροσώπους της Custom και από στελέχη της εταιρείας μας και γόνιμες συζητήσεις, με τη θεματολογία να περιστρέφεται γύρω από τα περισσότερα σύγχρονα θέματα που αφορούν τον κλάδο μας, όπως:

  • Τις αναβαθμίσεις των ταμειακών μηχανών για τη διασύνδεσή τους με τα EFT/POS (υλοποίηση, νέες δυνατότητες, χρονοδιαγράμματα)
  • Τη διαχείριση των voucher
  • To ηλεκτρονικό βιβλίο συντήρησης των ΦΗΜ
  • Νέα προϊόντα/λύσεις της Diginet

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και ελπίζουμε ο χρόνος που αφιερώσατε να ήταν παραγωγικός και να αποχωρήσατε με την αίσθηση ότι ενημερωθήκατε για χρήσιμα θέματα. Από την πλευρά μας, αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που μας δόθηκε η ευκαιρία για άλλη μία φορά να βρεθούμε μαζί σας δια ζώσης, να ανταλλάξουμε απόψεις και να ακούσουμε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας.

Στη συνέχεια του παρόντος θα βρείτε υπερσυνδέσμους με το υλικό των παρουσιάσεων που είχαμε προγραμματίσει για την συνάντηση και πολλοί από εσάς μας ζητήσατε.

Voucher Ψηφιακού Μετασχηματισμού ΜΜΕ

Σύστημα διανομής κωδικών αναβάθμισης

Άυλη ταμειακή Diginet EVO

Οι Συνεργάτες μας