• Ελληνικά
  • English

Ψηφιακός Μετασχηματισμός - Πάροχος DigiNET

30, Ιούλιος 2022

Είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε ότι η DigiNET προσφάτως έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τη σχετική διαδικασία ελέγχου και είναι πλέον επισήμως Εγκεκριμένος Προμηθευτής (κατηγορία κατασκευαστή-διανομέα) των προγραμμάτων "Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ" και "Ψηφιακές Συναλλαγές" της δράσης "Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων" του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Σύντομα, μετά την ολοκλήρωση της επόμενης φάσης της διαδικασίας, το portfolio των ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών μας το οποίο περιλαμβάνει:

  • Ολοκληρωμένες λύσεις παραγγελιοληψίας για χώρους εστίασης (DigiOrder)
  • Λύσεις λιανικής πώλησης
  • Εμπορική διαχείριση - εφαρμογή τιμολόγησης και αποστολής στο myData (Typhoon)

Θα είναι διαθέσιμο προς τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις-δικαιούχους των σχετικών vouchers, οι οποίοι ακολουθώντας μια εξαιρετικά απλή διαδικασία, μπορούν να λάβουν επιδότηση έως και 90% για το Πρόγραμμα Ι (Ψηφιακά εργαλέια) ή 100% για το Πρόγραμμα ΙΙΙ (Ψηφιακές συναλλαγές), για δαπάνες που αφορούν τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό τους, με τη μορφή ηλεκτρονικών κουπονιών (vouchers).

Οι συνεργάτες μας, προκειμένου να αποκτήσετε τη δυνατότητα εξαργύρωσης των vouchers και να επωφεληθείτε από την παραπάνω δράση, άμεσα να πιστοποιηθείτε ως Προμηθευτές Ψηφιακών Λύσεων (άμεσοι προμηθευτές), ακολουθώντας την απλή διαδικασία που προβλέπεται. Οι τελικοί πελάτες πρέπει να υποβάλλετε αιτήσεις ώστε να γίνετε δικαιούχοι του προγράμματος μέχρι και τις 14/9/2022, για να μπορέσετε να εξαργυρώσετε τα vouchers για την απόκτηση κάποιου ψηφιακού προϊόντος στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικεφθείτε τον δικτυακό τόπο της δράσης.

Ή να απευθυνθείτε σε κάποιο από τα έμπειρα στελέχη πωλήσεων της εταιρείας μας που μπορεί να σας ενημερώσει και να σας καθοδηγήσει σχετικά.

Οι Συνεργάτες μας