• Ελληνικά
  • English

Ενημερωτικό Υλικό Ημερίδας για τον Δ’ Κύκλο Χρηματοδοτήσεων του Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ»

06, Μάρτιος 2024

Αγαπητοί μας Συνεργάτες,

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σχετικά με την ειδική διαδικτυακή Ημερίδα που διοργάνωσε την Παρασκευή, 01/03/2024, ο Όμιλος EPSILON NET σε συνεργασία με την θυγατρική εταιρία του Ομίλου, DIGINET με θέμα:

 

«Δ’ Κύκλος Υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης: 26/02/2024-12/03/2024 Πρόγραμμα ΙΙΙ

«ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ»: Κατηγορίες 1,3,4,5 & 6».

 

Η Ημερίδα στόχευε στην ενημέρωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την αξιοποίηση του Προγράμματος ΙΙΙ "ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ", έπειτα από την ενδέκατη (11η) τροποποίηση της Προκήρυξης.

Με τη συγκεκριμένη Τροποποίηση, επέρχονται σημαντικές αλλαγές στο Πρόγραμμα, καθώς, μεταξύ άλλων, προστίθεται στην 3η Κατηγορία η δυνατότητα επιδότησης, σε ποσοστό 100% με μέγιστο ποσοστό ενίσχυσης το ποσό των 300€, λογισμικών τιμολόγησης μέχρι τα 3 έτη, τα οποία υποστηρίζουν τη νόμιμη έκδοση παραστατικών λιανικής και τη διασύνδεση με τα EFT/POS.

Σε αυτό το πλαίσιο, έγινε παρουσίαση των δράσεων, των επιλέξιμων δαπανών και των απαραίτητων βημάτων για την ορθή συμπλήρωση της Αίτησης Χρηματοδότησης. Παράλληλα, έγινε παρουσίαση των ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και των ψηφιακών λύσεων τιμολόγησης, που προσφέρονται από την EPSILON NET, καθώς και των ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχονται από την DIGINET για τις υποχρεωτικές διαδικασίες αντικατάστασης ΕΑΦΔΣΣ, καθώς και αντικατάστασης ΦΗΜ στην εστίαση.

Σας αποστέλλουμε το σχετικό υλικό που παρουσιάσθηκε στην Ημερίδα, ώστε να εστιάσετε στα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Δείτε το ενημερωτικό υλικό

Δείτε ξανά την ημερίδα

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι στον Όμιλο της Epsilon Net έχουμε δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες δομές για την ενημέρωση και την υποστήριξη των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων ώστε να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες ενισχύσεων για την αναβάθμιση των ψηφιακών τους συστημάτων.

Αν επιθυμείτε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφόρηση για τις συγκεκριμένες δυνατότητες μπορείτε να επισκεφθείτε τους ειδικά διαμορφωμένους μας ιστότοπους:https://voucher.epsilonnet.gr/ και: https://espa.epsilonnet.gr/.

 

Με εκτίμηση,

ο Όμιλος EPSILON NET

Οι Συνεργάτες μας