• Ελληνικά
  • English

DigiNET - Epsilon Net -- Στρατηγική Συνεργασία

31, Μάιος 2023

Αγαπητοί μας Συνεργάτες,
 
Μετά από 25 χρόνια αυτόνομης πορείας που με τη βοήθειά σας καταφέραμε να καθιερωθούμε σαν μια σημαντική εταιρεία στο χώρο των φορολογικών ταμειακών συστημάτων στη μικρή λιανική και την εστίαση, στη διανομή και τεχνική υποστήριξη εξειδικευμένων προϊόντων τεχνολογίας,  ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο μας βήμα.
Με υπερηφάνεια σας ενημερώνουμε σήμερα για  τη συμμετοχή στην εταιρεία μας  του μεγαλύτερου επιχειρηματικού ομίλου πληροφορικής της χώρας μας, της EPSILON NEΤ  με την εξαγορά του 60%.
Την τεράστια αυτή ευκαιρία μας έδωσε ο όμιλος EPSILON NET, που αξιολόγησε την αξία της εταιρείας μας και αποφάσισε να επενδύσει στην ανάπτυξή μας. Με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία ενός τόσου σοβαρού ομίλου η επόμενη μέρα θα είναι σημαντικά καλύτερη για όλους μας, για τη DIGINET, για τους ανθρώπους μας και για εσάς τους πολύτιμους συνεργάτες μας.
Η DIGINET θα παραμείνει μία ανεξάρτητη εταιρεία μέσα στη μεγάλη αγκαλιά του επιχειρηματικού ομίλου EPSILON NET και θα συνεχίσει να σας στηρίζει απρόσκοπτα με το γνωστό ποιοτικό,  φιλικό τρόπο, προσφέροντας σας νέα προϊόντα και με σύγχρονες, χρήσιμες δυνατότητες εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη τεχνογνωσία και ιδέες που θα μας προσφέρει το οικοσύστημα EPSILON NET.


Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την αμέριστη υποστήριξη σας!

 
Θάνος Παπαγεωργίου (εκ μέρους όλων των συναδέλφων)


------------------------------------------------

Σας παραθέτουμε παρακάτω , για καλύτερη ενημέρωσή σας μέρος του Δελτίου τύπου που εξέδωσε ο όμιλος EPSILON NET με την ολοκλήρωση της διαδικασίας .

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς της DIGINET, εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό  του Ομίλου  EPSILON NET, για αύξηση του πελατολογίου του και την παροχή εξιδικευμένων λύσεων 360ο σε ειδικές κατηγορίες δραστηριότητας στην Ελλάδα & στο εξωτερικό. Κύριο κριτήριο για την επιλογή της εταιρίας ήταν η εξειδικευμένη τεχνογνωσία του προσωπικού & των στελεχών της, το εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο λύσεων και η ολοκληρωμένη υποστήριξη στο ισχυρό δίκτυο συνεργατών ανά την Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός για την αξιοποίηση των υφιστάμενων λύσεων και η  κοινή ανάπτυξη  νέων,  εκτιμάται ότι θα δώσει την δυνατότητα να επιτευχθεί πλήρης συμμόρφωση με το νέο νομικό πλαίσιο της ΑΑΔΕ για την διαβίβαση των συναλλαγών λιανικής και την αυτόματη διασύνδεση με τα συστήματα αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών EFT/POS, τόσο στην Diginet όσο και σε όλες τις εταιρίες του Ομίλου της EPSILON NET. Στο πλαίσιο αυτό εκτιμάται ότι θα αξιοποιηθούν πλήρως και οι δυνατότητες χρηματοδότησης της αναβάθμισης ή αντικατάστασης «Φορολογικών Συστημάτων» από το πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ» του Ταμείου Ανάκαμψης με συνολικό προϋπολογισμό ενισχύσεων €160.000.000.
 
Η διοίκηση του Ομίλου, ακολουθώντας το επιτυχημένο μοντέλο μεγέθυνσης  της περιόδου  2020-2022, μέσω του συνδυασμού υψηλών ρυθμών οργανικής ανάπτυξης & στοχευμένων εξαγορών, συνεχίζει με συνέπεια την εκτέλεση του επιχειρηματικού της σχεδίου και το 2023. Κεντρικός στόχος του Ομίλου παραμένει η συνεχής παραγωγή αξίας για το προσωπικό, τους συνεργάτες και τους μετόχους του.
 
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EPSILON NET κ. Ιωάννης Μίχος δήλωσε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που μια εταιρία όπως η DIGINET, με βαθιά γνώση και εμπειρία από την 25ετή παρουσία της στην αγορά, εντάσσεται στη μεγάλη οικογένεια της EPSILON NET. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Θάνο Παπαγεωργίου για την επιλογή του. Προχωράμε μαζί με γνώση και όραμα για να προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για την ελληνική αγορά, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους συνεργάτες μας»
 
Ο Ιδρυτής και Διαχειριστής της DIGINET κ. Αθανάσιος Παπαγεωργίου δήλωσε: «Η συμμετοχή της εταιρίας μας στον Όμιλο της EPSILON NET μας κάνει υπερήφανους και δημιουργεί νέες εξαιρετικές προοπτικές για το μεγάλο και ποιοτικό portfolio προϊόντων & λύσεων που διαθέτουμε. Αισθανόμαστε ήδη τη ζεστασιά της οικογένειας EPSILON NET. Διαπιστώσαμε ήδη να κυριαρχούν οι ίδιες ανθρώπινες και επιχειρηματικές αξίες πάνω στις οποίες αναπτυχθήκαμε και είμαστε βέβαιοι μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον ότι θα αυξήσουμε σημαντικά την παρουσία μας στην Ελληνική αγορά με απόλυτο σεβασμό στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας που μας στηρίζει τα τελευταία 25 χρόνια, συνεισφέροντας όλοι μαζί στην ανάπτυξη του Oμίλου».

Οι Συνεργάτες μας