• Ελληνικά
  • English

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Η Diginet με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της, συνδυάζοντας τις υποδομές, την τεχνογνωσία και τις δυνατότητές της σχεδιάζει και υλοποιεί εξειδικευμένες υπηρεσίες και projects κατα παραγγελία και απαίτηση.

Staging Εξοπλισμού

Παρέχεται η υπηρεσία εγκατάστασης λειτουργικού συστήματος και παραμετροποίησης εφαρμογών σε POS και Ηλεκτρονικούς υπολογιστές σύμφωνα με τις απαιτήσεις, τα ποιοτικά πρότυπα και το χρονοδιάγραμμα του πελάτη/συνεργάτη.

Roll Out Services

Παρέχονται υπηρεσίες διάθεσης και εγκατάστασης εξοπλισμού σε συγκεκριμένους αποδέκτες, σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις, τα ποιοτικά πρότυπα και το χρονοδιάγραμμα του πελάτη/συνεργάτη.

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Logistics

Παρέχεται η υπηρεσία ολοκληρωμένης διαχείρισης υλικών σε projects, σύμφωνα με τις απαιτήσεις, τα ποιοτικά πρότυπα και το χρονοδιάγραμμα του πελάτη/συνεργάτη. 

Ολοκληρωμένη Tεχνική Yποστήριξη Project On Site

Παρέχεται η υπηρεσία επισκευής, αντικατάστασης ανταλλακτικών και ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης σε χώρους που υποδεικνύονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις, τα ποιοτικά πρότυπα και το χρονοδιάγραμμα του πελάτη/συνεργάτη. 

Οι Συνεργάτες μας