• Ελληνικά
  • English

Η αγορά φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σήμερα

Όσο η αγορά φωτοβολταϊκών εξελίσσεται, ολοένα και περισσότερες επιλογές μπορείτε εύκολα να βρείτε σε πάνελ, inverters και συμπληρωματικό εξοπλισμό. Πώς μπορεί όμως μια τεχνική εταιρεία, ανάμεσα σε μια τόσο μεγάλη ποικιλία τεχνικών χαρακτηριστικών, διαστάσεων, πιστοποιήσεων και τιμών, να πάρει τις σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα της εξασφαλίσουν αφενός ελάχιστα προβλήματα και αφετέρου τη βέλτιστη απόδοση επί του επενδεδυμένου κεφαλαίου για τους πελάτες της.

Η προμήθεια άκρως επώνυμου εξοπλισμού είναι μια λύση λογική αλλά ακριβή, η οποία θα ανεβάσει το κόστος παράδοσης του έργου και θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό το χρόνο επιστροφής κεφαλαίου από την επένδυση(ROI) για τον πελάτη.

Από την άλλη, η προμήθεια φθηνού εξοπλισμού, αμφιβόλου ποιότητας είναι μια λύση που συμπιέζει το κόστος του έργου σήμερα, αλλά δεν μπορεί να υποσχεθεί την εύρυθμή λειτουργία του έργου στο διηνεκές.

Η απάντηση στο πώς να διαλέξει κανείς με ασφάλεια το σωστό εξοπλισμό, παρότι φαινομενικά εύκολη, δεν είναι τελικά. Πρέπει να λάβει κανείς υπόψιν μια πληθώρα παραμέτρων και λεπτομερειών, για να οδηγηθεί σε ασφαλή συμπεράσματα.

 

Η DIGINET SOLAR,

-          μέσα από την έρευνα, ανάλυση και επικοινωνία με πάνω από 40 κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πάνελ και inverter τα τελευταία χρόνια

-          Την πάνω από 20 χρόνια εμπειρία της μητρικής εταιρείας σε εισαγωγές από το εξωτερικό, με αξιοποίηση της οργανωμένης δομής εισαγωγών, της χρόνιας συνεργασία με μεταφορείς, διασταύρωσης πληροφοριών για τους κατασκευαστές και τα εργοστάσια, και στοχευμένη απαίτηση των πιστοποιήσεων που σχετίζονται με την ποιότητα.

-          Την live επικοινωνία με τα εργοστάσια και την ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων

-          Την επιστημονική κατάρτιση από μηχανικούς που έχει στο δυναμικό της

-          Την πολυετή εμπειρία της, πάνω στα φωτοβολταϊκά πάνελ, Inverters και τις ιδιαιτερότητές των προϊόντων αυτών μετά την τοποθέτησή τους από τις τεχνικές εταιρείες

είναι σε θέση, να προσφέρει προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις για υψηλή ποιότητα και ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές τιμές.

Οι Συνεργάτες μας